Onze missie

In een wereld waarin mensen zich volledig tot het Joodse geloof richten is het maken van eten en drinken hierbij onze hoofdzaak. Onze missie is dan ook:

Lekker eten en ook nog kosher.

U zult zich mogelijk de vraag stellen: is kosjer dan niet lekker. Het koken met de uitzonderingen, beperkingen en vooral ook regels van Kasjroet maakt dat je anders dient te denken. Het vanuit een ander perspectief zien en daarin combineren.

Onze filosofie

We werken voor en met mensen, daarom hebben we een aantal belangrijke kernwaarden:

  • Om goed te blijven, moet het elke dag beter: jezelf verbeteren, leren en continu kritisch zijn is noodzakelijk om goed te blijven.
  • Wie zich vergeet voor te bereiden, bereidt zich voor vergeten te worden: plannen, voorbereiden en het toeval vermijden.
  • De passie in de ogen van je gasten zien: het gaat om de ander, waar je de waardering door mag krijgen.

Toezicht en kosher

U wilt koshere producten kopen, dan wilt u ook zeker weten dat het goed geregeld is.

Vos Kosher Catering staat onder toezicht van het Rabbinaat van de NIHS (Nederlands Israƫlitische Hoofd Synagoge) onze producten zijn le mehadrin kosher en chalaf stam. Chalaf Israƫl kan op verzoek. Hiernaast staan de zogenoemde hechsjers afgebeeld. Wanneer u deze terugvindt op onze producten mag er 100% van uitgaan dat deze voorzien zijn door een toezichthouder van het Rabbinaat. Hiermee zijn wij gecertificeerd.

Kortom: het kasjroet is bij ons in goede handen.